Ebu Ziya Tevfik Sk. No:16/4 Çankaya/Ankara
+90 551 123 9331

Web Sitesi Fiyatları

Ankara Web Sitesi Fiyatları
PAKET İSMİPAKET FİYATIPAKET ÖZELLİKLERİ
BAŞLANGIÇ PAKET 590₺ (KDV DAHİL) Hazır Tasarım + Mobil, Tablet, Masaüstü Uyumlu + Yönetim Paneli
+ Sınırsız İçerik Ekleme + 20 Sayfa + Hosting + SSL (Üst Düzey Güvenlik)
+Temel Seviye SEO + Google, Yandex Harita Kayıdı
KURUMSAL PAKET 1.499₺ (KDV DAHİL) Özel Tasarım + Mobil, Tablet, Masaüstü Uyumlu + Yönetim Paneli
+ Sınırsız İçerik Ekleme + 40 Sayfa + Hosting + SSL (Üst Düzey Güvenlik)
+ Orta Seviye SEO + Google, Yandex Harita Kayıdı
KURUMSAL ÖZEL 2.990 (KDV DAHİL)Sıfırdan Özel Tasarım + Mobil, Tablet, Masaüstü Uyumlu + Yönetim Paneli
+ Sınırsız İçerik Ekleme + 60 Sayfa + Hosting + SSL (Üst Düzey Güvenlik)+ Orta Seviye SEO + Google, Yandex Harita Kayıdı + 3 Dil Desteği
2021 Web Tasarım Fiyatları

Ankara web sitesi fiyatları ne kadar ve ücretler neye göre belirleniyor size bunun hakkında bilgi vereceğim. TPK Medya Reklam ve Yazılım firması olarak fiyatlarımızı yukarıdaki tabloda paylaştık. İstenilen web sitesi tasarımına göre ücretlerimizin fiyatları ona göre değişmektedir. Web sitesi fiyatları belirlenirken hangi tür yazılıma ihtiyacınızın olduğunu detaylı şeklinde yazılım firmasına iletmeniz gerekmektedir. Yazılım fiyatı sabit değildir, ve şehirden şehire fiyat fark etmektedir. Bunun sebebi rekabet, maliyet, kira bedelinin yüksek olması web sitelerinin yükselmesine sebep olmaktadır. 

Web Sitesi Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Web sitesi fiyatları nasıl belirlenir sitenin tasarımı, sayfa sayısı, yazılım altyapısı (PHP Alt Yapısı, WordPress Alt Yapısı, Joomla Alt Yapısı, Opencart Alt Yapısı ) , SEO yapısı, Yönetim paneli özellikleri, hosting kalitesi gibi özellikler fiyatları belirlemektedir.

Nasıl Bir Tasarıma Sahip Olmalısınız?

Bir web sitesinde müşterilerinizin sizi daha iyi tanıması için  profesyonelce hazırlanmış bir web sitesine ihtiyacınız vardır. Web sitesi ürün pazarlama ,ürün satışı , ürün tanıtımı, gibi bir çok özelliği sizlere sunmaktadır. TPK Medya olarak sizlere kurumsal kimliğinizi en iyi şekilde tanıtacak bir web sitesi yapmaktayız. Firmamız hizmet ve fiyat konusunda şeffaf ve dürüsttür. Fiyat politikamız  müşteriye göre değil, sabit paket sistemi şeklinde çalışmaktadır. TPK Medya olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Bizlere 7/24 WhatsApp üzerinden ya da 0551 123 9331 telefondan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. 

Leave A Comment

Mesaj Gönder
WhatsApp Destek Hattı
TPKmedya Destek Hattı
Merhaba🙌😊
HEMEN ARA